Klemmen, Leidingklemmen, beugels

Klemmen. Wij hebben ruime ervaring met het maken en uitbesteden van klemmen. Graag kijken we samen met u welke productietechniek en welke fabriek het beste past voor produceren van uw klemmen. Samen met u kijken we naar de geometrie, de gewenste kwaliteit, de aantallen, de levertijd en de gewenste prijs om zo tot een passende oplossing te komen.  Informeer naar de mogelijkheden of stuur uw aanvraag:

Tel: +31(0)40 2485155 | Mail: sales@custommadecomponents.nl

Contact pagina

Constant torque klem slang klem

slangklem leidingklem verkeersbordklem W W2 W3 W4 W5

Technieken

Er zijn verschillende methoden om klemmen te maken: ponsen, stansen, spuitgieten maar meestal een combinatie van verschillende technieken

Lees meer: Technieken

Kwaliteit

Iedere klant en fabrikant heeft zijn eigen kwaliteitseisen. De vertaalslag van klant naar fabrikant bij het uitbesteden voor het maken van klemmen. Kwaliteit bij de productie van klemmen borgen we graag in het productieproces. Een eindcontrole is een hulpmiddel maar geen oplossing.

Wij zijn bekend met verschillende kwaliteitseisen van de automotive tot aan de het cleanroom verpakken voor halfgeleiderindustrie.

Lees meer: Kwaliteit

Materialen

Inzetstalen, hittebestendig, hoge temperatuur, roestbestendige stalen, RVS, constructiestaal, duplex, super duplex, Nikkel en Nikkellegeringen, non-ferro metalen, aluminium, staal, kunststof, POM, PA, PA6, PA66, PE, PEEK, PE, HD-PE-LD, PVC, PP, ABS, Ms, messing, geelkoper, Cu, plaatstaal

Lees meer: overzicht materialen

Warmtebehandelingen

Nadat de schroeven zijn geproduceerd kunnen deze nog een veredelingsbewerking krijgen, dit om de mechanische eigenschappen aan te passen.

Oppervlaktebehandelingen

Het doel van een oppervlaktebehandeling heeft verschillende redenen, het reinigen, visueel aanpassen glans , mat, geleiding, weerstand te verlagen of vergroten, levensduur te verbeteren, de corrosiebestendigheid te verbeteren.

Lees meer: Oppervlaktebehandelingen

Klemmen en beugels

Klemmen en beugels zijn er in allerlei vormen, materialen en maten. Wij kunnen u voorzien van speciale bevestiging klemmen en beugels. Beugels en klemmen worden gemaakt door een groot aantal productieprocessen. Hieronder enkele voorbeelden.

Aluminium extrusie:  beugels waar verkeersborden mee zijn bevestigd.

Leidingsklemmen: leidingen in auto voor transport van vloeistoffen

Pijpbeugels: geleiders voor pijpen in zwembaden, sprinkler installaties

De klemmen en beugels kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, in de industrie vaak aangeduid met W1, W2, W3, W4, W5 en verschillende kunststoffen. Wij kijken graag met u mee welke klemmen en beugels het beste bij u passen.

Wij werken op dit vlak samen met de gerenommeerde namen maar werken wel merk onafhankelijk.