Levertijd

Levertijden worden dikwijls ingegeven in ERP pakketten als een statisch gegeven. Op het moment dat er zich in de markt omstandigheden voordoen waardoor levertijden veranderen, wordt hier onvoldoende op ingespeeld. Levertijden worden niet gecommuniceerd en niet aangepast waardoor uw productie in de problemen kan komen.

Door de huidige economische omstandigheden, is er meer behoefte aan flexibiliteit in levertijden. Producten zijn eerder nodig dan dat u erover kunt beschikken. Hier ligt een van onze krachten. Wij treden graag buiten de gebaande paden. Uw leverancier klampt zich vast aan zijn eigen productietechniek of aan de producent waar de goederen in bestelling staan, waardoor er weinig te veranderen valt.

Wij kijken graag een stapje verder. Kan er een alternatief product worden toegepast om zo de levertijd te verkorten? Kan er een alternatieve techniek ingezet worden om de levertijd te verkorten? Kan er gebruik worden gemaakt van een andere producent om de levertijd te verkorten. Net als Henri Ford die de lopende band introduceerde, daardoor de doorlooptijd verkortte en kostprijs van een auto terugbracht van $850 naar $300.

We hebben nu alleen nog maar de productiekant benoemd, maar er zijn zo nog veel meer mogelijkheden om de levertijden te verkorten. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

lopende band innovatie techniek tijdsreductie besparing creatief
Snelheid logistiek andere kijk sneller out of the box besparen

Er zijn veel verschillende situaties die zich voordoen in een productieomgeving. Om ervoor te zorgen dat er geen verstoringen optreden tijdens de productie, kijken wij graag met u mee, zo voorkomt u mogelijk een dure lijnstopper. Zodra u met ons contact opneemt, bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.