Techniek

Om te beginnen hebben we een passie voor techniek. Wij willen graag weten hoe ‘het door u gevraagde’ het beste gemaakt kan worden. In de techniek zit dan ook onze expertise. Deze expertise is opgebouwd door meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en laten produceren van onderdelen voor de Nederlandse maakindustrie. Deze onderdelen staan beter bekend als B-Parts en C-Parts. De onderdelen worden met verschillende productie technieken gemaakt zoals draaien, frezen, stansen, smeden, gieten, persen, buigen en stuiken. U krijgt hierover dan ook een onafhankelijk advies, wij zijn niet gebonden aan bepaalde technieken of merken.

We werken voor klanten variërend van multi-nationaal tot klanten in het midden-klein bedrijf en van  Automotive tot Hightech. Allemaal verschillende industrieën met verschillende producten, eisen en wensen. Om hiervoor te mogen werken vraagt om specifieke kennis die we inmiddels hebben opgebouwd. Deze ervaringen delen we graag met u en we kijken we samen met u naar het ontwerp en de eisen die erbij horen. De volgende aspecten zijn van belang om met u te bespreken:

Het ontwerp, productiemethode, productietechniek, materiaal, warmtebehandelingen, oppervlaktebehandeling en borgingstechnieken.

Idee schets overleg tekening productie
techniek ontwikkelen serie productie draaideel
Sorteren eind controle 50 ppm zero defects 10 ppm 25 ppm optical sorting c parts

De onderdelen waar we ervaring mee hebben kunnen met verschillende methoden en technieken worden geproduceerd. Waarna verder veredeld, bewerkt of behandeld kunnen worden. Dit geeft bijna grenzeloze mogelijkheden en vraagt om specifieke kennis van verschillende technieken en processen.

Hierover komen we graag met u in gesprek.

Onder het menu producten vindt u per techniek meer informatie.