Kwaliteit

Kwaliteit betekent voor ons dat het uiteindelijke product voldoet aan de wensen en eisen van de gebruiker.

Wij kijken samen met u naar de producten om ervoor te zorgen dat de kwaliteit wordt geborgd. Hierbij is het uitgangspunt dat het moet voldoen aan de wensen en eisen van de gebruiker. Tijdens het productieproces zijn er verschillende gebruikers, zo begint kwaliteit bij het ontwerp en eindigt het bij de gebruiker.

Wij borgen samen met u de kwaliteit van het product van het ontwerp, de productie, de assemblage en het gebruik. We bepalen de productiemethode en wat het gewenste kwaliteitsniveau is. Onze productieprocessen zijn gekwalificeerd om zo het benodigde kwaliteitsniveau te behalen. Hierbij maken we gebruik van een breed scala aan hulpmiddelen zoals; PPAP, APQP, FMEA, SPC  AQL, Minitab, meetrapporten, materiaalcertificaten en nog veel meer.

Wij beschikken over een uitgebreide meetkamer dat onder andere is uitgerust met een 3D meetbank. We hebben een Lean Six Sigma Black Belt in huis.

Wij vertrouwen erop de meeste ingrediënten in huis te hebben om zo uw producten van het begin tot einde in  goede banen te leiden. Mochten we toch nog iets nodig hebben, dan zijn we zeker bereid om hierin te investeren.

Mochten er nog verdere vragen zijn, neem contact op, wij gaan graag hierover met u in gesprek.

kwaliteit meetmiddelen PPAP FMEA SPC meetmiddelen
proces capability minitab proces controle

Voor aanvullende wensen die wij niet in huis hebben zoals het uitvoeren van een materiaal analyse werken we samen met gerenommeerde onafhankelijke bedrijven. Voor projecten waarbij u gebruik maakt van een derde, een onafhankelijk keuringsinstituut zoals Lloyds Register levert voor ons dan ook geen problemen op. Omdat mensen en processen niet onfeilbaar zijn gebruiken wij in het geval van een afwijking voor het oplossen en voor het voorkomen van herhaling de 8d methode .