Prijs

Uiteindelijk draait het allemaal om de prijs!

Geen juiste prijs = Geen verkopen!

Er zijn diverse mogelijkheden om tot de juiste prijs te komen. Om samen met u tot het juiste resultaat te komen, kunt u van ons het onderstaande verwachten. Wij werken merk-onafhankelijk, we zijn niet gebonden aan productietechnieken of aan bepaalde gebieden of landen.

U krijgt van ons dus een onafhankelijk advies.

Vaak wordt er alleen naar de prijs gekeken. Wat is de prijs? Als we als uitgangspunt nemen dat de inkoper verantwoordelijk is om de producten tegen de optimale condities in te kopen. Dan kan er gesteld worden dat: de inkoopprijs, de total cost of ownership ofwel de totale kosten zijn die gemaakt worden totdat de producten op voorraad liggen en klaar zijn om te gebruiken.  Het is belangrijk om de verborgen kosten, de kosten die zich onder het topje van de ijsberg bevinden hierin mee te nemen. Dit gedeelte beslaat soms wel tot 80% van de aankoopprijs.

Met het bundelen van inkopen, het bieden van volume voordeel, het combineren van transporten,  het regelen van langdurige contracten, het reclameren en chasseren van contracten, het verplaatsen van voorraad, het verminderen van administratieve lasten, kunnen wij u zeker een prijs voordeel bieden.

kosten reduceren besparen tco total cost of ownership meer verdienen winst profit
Deal is deal afspraak is afspraak contract afgesloten

Door onze organisatie LEAN in te richten, scherp naar processen te kijken en te blijven kijken, blijven wij vernieuwen en zijn we er zeker van u een prijsvoordeel te kunnen bieden.

Onze organisatie staat open voor nieuwe ontwikkelingen, andere modellen die u en ons ten goede komen. Hierover gaan we graag met u in gesprek.